Tillbaka till alla evenemang

Malmö NVC Community träff #6: Försonas med dig själv och andra

  • STPLN Stapelbäddsgatan 3 Malmö, Skåne län, 211 75 Sweden (se karta)

Malmö NVC Community träff #6: Försonas med dig själv och andra

 

Hur reparerar vi saker när vi när vi har ställt till det? Hur slutar vi slå på oss själva? Och hur säger vi förlåt utan att det kostar i värdighet?

Kom på den här workshopen så får du förhoppningsvis några användbara svar. Workshopen hålls av mig, Ricardo Guillén, och inleds med teori, och sedan följer några övningar. Den bygger på processen Nonviolent Communication (NVC) och händer på STPLN i Malmö. Anmäl dig genom att klicka “Going” på detta Facebook-event.

Förkunskaper: nivån är anpassad efter vilka som kommer. Ju mer påläst du själv är kring NVC, desto mer kommer du få ut av workshopen. Läs lite mer om NVC hos Föreningen Nonviolent Communication i Sverige.

Kostnad: frivillig donation på plats.

Malmö NVC Community är en serie gräsrotsworkshops för alla som vill träffas och öva sina NVC-kunskaper tillsammans, kanske inleda en workshop eller bjuda in någon gästtränare. Håll utkik här, i Facebook-gruppen NVC-kurser och utbildningar i Skåne, eller anmäl dig till mitt nyhetsbrev så får du information varje gång jag håller i något.