Tillbaka till alla evenemang

Malmö NVC Community #11 – Säsongsstart

  • STPLN 3 Stapelbäddsgatan Malmö, Skåne län, 211 75 Sweden (se karta)

En ny säsong är på ingång, och första gången har vi har laddat upp med en provkarta av olika övningar. Det finns tillfälle för dig som vill få mer klarhet i något speciellt att fråga om det, och det är också ett bra tillfälle att föreslå sin favoritövning och träna mer på den. Vi fikar också och pratar om idéer och önskemål inför hösten.

Malmö NVC Community är ett forum för alla som vill lära sig mer inom nonviolent communication (NVC). Våra övningsträffar vänder sig oftast till dig som kanske har lärt dig grunderna och vill hålla liv i och utveckla dina färdigheter. Det finns möjlighet för fler att bidra med att leda möten, och vi bjuder också in tränare från andra ställen.

(Är du helt ny och vill ha en första introduktion till NVC, tipsar vi om nästa veckas träff, 31/8: https://www.facebook.com/events/730933981311002 Håll också koll här på sidan när vi annonserar kurser.)

Träffen leds av Gabriel Stille. Markera att du kommer här på eventet, eller hör av dig till gabriel@gabrielstille.se. Välkommen!

Tid: onsdag 24 augusti 18.30-21.00
Plats: Stpln, Stapelbäddsgatan 3, Malmö
Kostnad: Frivillig donation på plats

Tidigare evenemang: 26 juli
Frihet och närhet: Ärlighet